HALLLLLLLÅ

HALLLLLLLOJ TJALLOOOOOOJJJJJJ

jag har ny, egen blogg nu eftersom bara jag som skriver på denna så då ka jag lika gärna ha en egen xD

www.moaahansson.devote.se

hejsvej :)

Like a fantasy world

Årh jag vill åka tillbaka, Sverige suger, det är kallt och snart börjar skolan igen. FY säger jag bara.

Telepatör ngn?


glömde jag säga ..

..att en av servitörerna ville ta ett kort med mig med sin kamera, så skulle kim ta ett kort på oss, jag satt ner så luita han sig ner bredvid, och så höll en annan servitör på att fjanta sig bakom, så höll ett ljus ovanför mitt huvud(jag visste inte det) och så blev han lite puttad så han tappade ljuset I MITT HUVUD, ett stenljus.. ajaj. Sen fick jag massa stearin på min rosa skjorta med, får la se om det någonsin går bort. Glad att mitt hår inte brann upp eller ngt liknande!


där är ett sånt ljus jag fick i huvudet. 

MOA 


Egypten :D

hallå nu ska jag minsann skriva ett långt fint inlägg om min resa.

Först tvingas man gå upp vid 3 för att åka vid halv 4 och köra i två timmar till Landvetter. När vi väl är där kommer vi i perfekt tid, men vad händer då?! jo, flyget är försenat i 2timmar pga tekniska fel. Och såhär fortsatte det hela dagen, vi skulle åkt vid åtta egentligen men kom inte iväg förren 14 timmar senare ungefär. Då ska ni veta att jag va riktigt trött och arg. Sen tog flyget sin lilla tid på 5½ timmar, väl framme PISSREGNAR det ute, hahahahahha fatta bra humör jag blev på då! Sen var man tvungen att skriva i massa papper innan vi fick åka buss till hotellet. På bussen säger guiden att hotellet kanske varken har el eller vatten, VAFAN?! vid det här laget var jag riktigt sur och ville bara sova. Äntligen framme vid hotellet gick jag och la mig direkt. Sov aslänge nästa dag och missa frukosten, men käka en macka från strandbaren. Första dan var jag ganka sur och orkade inte göra någonting, det var ingen sol heller. Men nästa dag började semestern, det blev soligt och skönt! Då solade jag först hela dagen och sen tog det lugnt på kvällen.

Nästa dag vaknade jag tidigt gick upp med mamma pappa och Kim och åt frukost. Man fick massa mat att vaälja mellan, det var en stor buffé, man kunde få flingor, bröd och omelett + massa mer. Efter frukost solade vi ett tag och på eftermiddagen gick vi ner och snorklade. Åh, det va astufft! massa coola fiskar. Sen snoklade vi ungefär varje dag, jag såg till och med en rocka, eller ah faktiskt 4st. Efter vi snorklat gick vi upp till hotellet och tog en pizza i strandbaren. Efter det blev det mer solbadning och mot kvällen åt vi middag. Det var alltid samma ställe vi åt frukost, lunch och middag i men det var alltid olika sorters mat. Gott vare med! hihi. På kvällarna brukade vi ta något att dricka och spela lite yatzy. 

Personalen och ett gäng(Bravo) som underhöll oss, var HELKNAS allihop! så himla goa, alla var asroliga, iaf dom flesta ;) Personalen var så snälla och sprang runt som dårar och dukade, dukade av och sopade och allt möjligt. Ingen av dem var speciellt bra på engelska men de gjorde sitt bästa och va trevliga. Vi fick såklart några favoriter bland personalen; Waldi, Ramy, Sahlek(hur det stavades), Alaa och Tito den galna, haha. Ramy sprang runt och visslade hela tiden, Sahlek sjöng för oss, Waldi var vår servitör varje dag, bäst! 

På nyår var det massa aktiviteter på dagen, men jag låg mest och stekte, sen på kvällen var det en fantastisk middag! vi satt utomhus och det var helt fullt. En annan svensk besökare började även ett krig med små silverdekorationer som man fått, haha alla kom igång, till och med personalen! där var kaos :) 

Vi gjorde mycket mer än bara det här, och jag hade det jättebra! Förutom första delen av resan då.

Jag kan inte heller hålla räkningen på hur många som frågat om jag varit gift, haha. Pappa blev erbjuden 10 000kameler, men vad ska man ha dom till? ;) 

MOA
vatten sen regnet

hightech bilen

hotellet 



nyår


grönsaksbuketten



Ramy

me and my sister snorkling

moa grillaR

vi och Waldi :)

familj och Tito

syster, jag, puppa

sist och minst hittade jag och Anna en krabba när vi gick hem från badlandet.

OCH verkligen sist, mina inköp :


                 

RSS 2.0