tattooooo?

så sugen på att tatuera mig nu!!! har typ suttit aslänge nu och letat texter. hihi

dessa tycker jag nog mest om:

"Konstverket är viktigare än ramen”

Fortuna caeca est – "Lyckan är blind"

Maior e longinquo reverentia – "På avstånd är allt vackert"

Nihil impossibile est – "Inget är omöjligt”

Per aspera ad astra – "Genom svårigheter mot stjärnorna"

”Love looks not with the eyes, but with the mind”.  Kärlek ser inte med ögonen utan med själen

den sista var ifrån dagens engelska lektion till och med, jag fastna lite för den höhö :)

MOA

sen var jag ska ha tatueringen, jag har ritat en proffsig bild
detta är nacken och så två olika alternativ..sen kanske inte texten är så seriös, kolla bara placering i nacken, vet inte heller hur jag ska rada texten om den ska va i mitten



kan du se mig ifrån himlen?

ashungrig!!!!!! mene gissa vad jo, mamma har fryst ner en jättebit köttfärs så kan inte värma i mickron utan mst vänta tills den tinat, ett år då .. sen ska man göra maten meeeeeeed ÅRH
ja jag blir sur utan mat hihihi

idag har jag haft en seg dag;  svenska, engelska, historia.

ikväll ska jag bara vila, imorn blir det innebandyträning, tors: fotbollsträning, och fredag avslutning med fotbollen! arosfortet, har inte varit där hoppas det ska bli kul dock :) sen hem till en i laget och fira lite.

MOA

mitt ankface

juletiiiiid

sitter och skriver ett referat, sugersten. Jag hatar svenska, orkar inte skriva mer.. vem bryr sig egentligen om författaren C.C?

Idag började vi iaf senare på spanskan plus att john och jakob hade bakat åt oss, snällt :) Nästa gång ska jag hannah och caroline baka, hah vad ska vi göra för något?!
Sen hade vi bild, alltid kul att rita. Sist hade vi engelska, helt ok eftersom vi kolla mest film. 

Har svenska och engelska att plugga på till imorn yey, 

FELIZ NAVIDAD! 

MOA

Mi árbol de navidad

hej mitt vinterlaaaaaaaand

tjenamoss
första advent idag då, jaja .. skulle på julskyltningen men nääääää för det bajsa sig ;D haha men stek att va hemma och käka typ en köttbit på ett ben, vad det nu heter?

borde kanske göra mitt svenska arbete, men pallar ärligt inte, HATAR ......' helt störd.

skön vecka sen iaf, om man jämför med vår vanliga, slutar 2 tis, 10 på torsdag och börjar 10 på fredag. yeye har ite så mkt att skriva..

saknar min madeleine, blev ju van vid att träffas lite oftare nu ;)

MOA


slutat tidigt :)

hejsvej :)

idag slutade jag halv tolv, sen surprise! va mamma och pappa i stan så åkte med dom hem slapp bussen som btw luktade spya igår .. usch
Nu laddade jag nyss ner sketchUp härmar c.j lite :) bra att fördriva tiden med.

orkar inte skriva mer

MOA

gissabajset

mhm, nu har jag haft spanska, och vi har bestämt att vi ska fikaaaa och ha jultema och kolla film till jul. Sendåra hade vi håla som vanligt, men jobbade inredning så vi slipper en annan lektion, ska man sluta två idag eller imorn? hm svaaart val.

IKVÄLLLLL SKA JAG TRÄNA FOTBOLLLLLLLLLL YEEEES; innebandyn va igår = fotbollllllsträning idag :))))

MOA

hannah suger på att sjunga

kom hem kom hem lalalalalalalaaaa

hejhejhejhejhej, jag heter moa om ngn undra.
JAHA lekte nyss i google sketchUp, gör förvaringsmöbler.
hannah och caroline äter godis, jag vill ha gratis pizza men ska träna.. surt
om någon vill veta så la slobo nyss nya plastmuggar på toan, bra typ..

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

MOA

HARRY POTTER

hejhej hemma från maddes house igen. ÅÅH vad jag vill att va ska vara grannar igen, men madde vill bo där och jag här ..hm. men jag ska lära mig transfuera så det är lugnt! ;)

Åkte till madde i fredes efter skolan, på kvällen sov vi mest, på lördan gick vi upp tiigt och åkte till stan. Vi shoppade, madde köpte massa, jag köpte tre tröjor. Sen kollade vi på Harry potter i våra vip stolar, hihi. ASBRA varen, stackars dobby dock. Sen på kvällen blev jag skittrött så somnade, höhö, jag tror madde gav mig sömnpiller ..

idag åkte jag hem vid 4, åkte först buss sen tåg, bläblä. Men det blev billigare ;D

JUSTEEEE MADDE SLUTAR DEN 22 ELLER VA DE VA, OCH JAG SLUTAR DEN 17!!!!!!!!!!!!! :D

MOA

vill ha en engelsk mastiff, mjaoo

Köpte en ny jacka igår, grön är den. Helt okej, inte exakt vad jag ville ha men duger :)
Idag har jag gått i skolan hela dan, fy vad kallt det va idag! Sen när jag kom hem övningskörde jag lite, haha är verkligen grym på att starta och hålla dragnningsläget i uppförsbacke.. Sen bakade jag paj, ost och skinpaj. Smaka bra. Efter det kollade jag grey's och nu ska jag snart titta lite på spanskan innan jag lägger mig.

Imorn ska jag ha spanska, och två bildlektioner. På kvällen ska jag och caroline träna innebandy, så det är väl vad dagen går åt till.

MOA

A D O R A B L E

unodostres

jag är grym på spanska! höhö skulle bara skryta lite..

dagen började med en spanska lektion, håla, form, sist engelska. Efter skolan kom min snälla syster och shoppa med mig, hon köpte en bikini och jag hittade två vinterjackor.. typiskt, så aha vad ska jag nu göra. Antligen en svart eller en grön. jaja får bestämma mig tills imorn

Ikväll ska jag kolla på pensionärsjävlar, megabra! hihi

Tittade på Australia iförrgår, JÄTTEBRA! Nullah har dom finaste ögonen ..


MOA


pappis dag

vakna vid 12 fy vad trött jag va igår. Det gick inte så bra i cupen, lika i två matcher och förlora två. Vi brukar spela bättre men så kan det va, haha. Nästan skönt att inte komma till final, då skulle vi aldrig kommit hem. Men det va kul ändå, henny och elin är ett par snygga brudar! :) hade skoj i bilen hem med frida+ familiy och emelie :D

Idag kom anna och mark, vi åt tårta pga att det är farsdag. Imorn ska jag kanske shoppa lite med syster min efter skolan. 

MOA

fotboll är finafisken! 

don't let yourself go

aha, jag är sur och på dåligt humör, men det passar väl eftersom jag är ändå är så otrevlig. hahahaha du är ett skämt, jävla bitch :)

nä nu ska jag inte sura mer, hade utvecklingssamtal idag, nästan allt va på topp. Fick veta att jag knappt har vg i svenskan dock :s vafan helt cp men visst. I alla andra ämnen klagar lärarna på att jag pratar för lite, eller alltså svarar för lite på frågorna. Men det har alltid alla mina lärare klagat på. MST BÖRJA PRATA MER haha

nu sitter jag iaf här i en mössa, äh vet inte vrf är inte kallt men men jag är väl cpstörd jag med

Ska plugga historia sen, orkar bara inte nu. Prov på torsdag

JAG SER FRAM EMOT VÄXJÖCUPEN PÅ LÖRDAG!!!!!!!!!!!!

MOA

glömde säga att jag nu offeciellt är medlem i halmstads ibk :) iih

IDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG

FYLLER CAROLINE FALK ÅR HIHIIHIHIHIHIHIIHIHIHIHI :D <33333333333333333333

MOA


nytt inlägg

MEN HEJJJJJJJJ

nu är jag hemma från madde, tråkigt, saknar att bo nära madde, men jag ska iaf upp till henne igen om två veckor. Igår kom några i hennes galna fillepinsläkt, hihi. Alltid roligt

Kom hem ganska sent idag, åt middag och sen har jag bara slappat. JÄVLA skit att jag missa träningen.. men sånt får man ta. Skola iorn då, yes jag är så taggad. Lovet har inte ens börjat?

Imorgon börjar jag såklart tidigt, smart som man är väljer man att läsa spanska steg2 med, när man kunde haft sovmorgon och börjat halv 1.

HAHA jag lämna tillbaka jackan, insåg att den faktiskt va SKITFUL och kan inte fatta vrf jag köpte den, mst varit desperat. fyfan

that's it

ELLER NEJ, juste jag glömde säga jag sa till Egypten över nyår :)

MOA



madde är en bajskorv, yepp

här sitter jag i maddes säng, moahaha. Madde spelar kort, jag nördar.
Igår åkte vi och hämta harry potter biljetterna, höh. Så jag ska åka tillbaka hit om två veckor, allt för att madde och jag ska kunna uppehålla vår tradition att kolla harry potter på bio tillsammans. En gång tittade vi till och med på en minibio på öland :) hihi
hmm, idag ska vi slappa hela dagen, kolla på boog och elliot 2! ASKUL, älskar "buuuddy"
Sen ska vi äta glass, ben&jerrys. mumma och kanske baka muffins och äh .. kolla mer film.
imorgon ska jag åka hem, lovet är slut då. buhu .. hoppas bara jag hinner till träningen. Växjöcupen nästa helg, måste vara i form!
MOA
där är buuddy!

halååååååååå utan tvål

haha fan vad nöjd jag är med mitt skämt i rubriken, som man säger "där satt den"

jajajaja, idag har jag varit göteborg med hannah och caroline :D jippi, väldigt trevligt! Hittade dock bara en jacka, som jag inte vet om jag vill ha HAHA. Den är benvit och jag vet inte om jag gillar den färgen..men får bestämma mig tills imorn. 

Imorn åker jag till MADDIS :D IIIH saknar min lilla gulleplutt! vi ska kanske gå på bio, shoppa mayby? ;)
KÄKA MASSA FETMA GODIS IAF! :))))))))))

just nu äter jag glasss, mums det bästa jag vet! hihi :)

MOA

vi höhö, enda bilden jag tog

jackan, fin/ful vet inte vad jag tkr

målerImålerA

igår slappade jag som en mask hela dan. Vakna runt tolv, satt och glodde tv., men asade mig iaf ut en runda med hunden. Målade en del med, senare på kvällen var jag ovanligt snäll och lagade mat till mig och mamma. PLUS att jag bakade! woho brukar jag aldrig göra, jag bakade citronmaränger och fruktparfuit eller hur det stavas. Smakade bra iaf (Y) På kvällen kom till och med mamma igång och målade! Det var längesen kan jag säga så där satt vi och ritade hela kvällen :)

Idag har jag inga planer, änkte gå med hunden idag med, sen kanske crossträna. absolut ska jag duscha.. hihih. Kanske måla vidare, känner mig kreativ. 

Onsdag kanske det blir att åka till göteborg eller malmö med hannah och caroline för shopping! :)

MOA  

RSS 2.0