HAHAHA

här sitter man och skriver historia arbete, och i den texten jag tar fakta ifrån kommer det här:

"Columbus hade stora problem att få ihop besättningar till sina skepp. Männen var oroliga för att resa in i det ökända, därför tänkte de sig för mer än en gång. Men erbjudandet om höga löner och chansen att hitta rikedomar i de nya länderna lockade de nittio män som Columbus behövde för sin expedition. Alla utom fyra stycken var spanjorer. Bajs Micke"

HAAHHAHAHAHAH känner att jag hittat en seriös sida..

MOA


YEPP

här sitter man i skolan som en slashas. Har rast nu snart ska jag ha två pass formgivning. Slappt mann1. Idag var jag duktig på historian jobbade på, och på cad jobbade jag med duktigt. En äkta pluggis.

Nu har dom tre vännerna köpt godis, hoppas dom dör av fettlagringar i blodkärlen.

HÖHÖ ah det va min uppdatering så..

jag glömde att skriva en sak till max sa igår förresten!
"dom kallar mig maskinen" HAHAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH jovisst! hihi

MOA


tisdag

HALLÅ

vakna idag som vanligt halv 6, tog bussen vid 7 och idag åkte henny med. Aja sånt får man stå ut med ;) Fösta lektionen hade vi svenska..medeltiden, WOHO, sen engelska, efter det matteprov! gick faktiskt bra, n-ö-j-d är jag. Sista lektionen hade vi historia..också medeltid WOHO2..hihih. Ah den lektionen va iaf väldigt slapp, gick tidigare och allt.

citerar max " hon kan badda dig med en handduk" HAHAHA hur kmr man ens på en sån tanke? 

Sen jag kom hem har jag bara kollat TV, tänkte ta tag i historian nu så jag har börjat till imorn. Men det är så segt! så vi får se. Sen bjuder kvällen på så spännande saker som att duscha, se idol, sen mentalist. yees

det var det, JUSTDE idag såg jag elin, tur det så hon inte var död som henny drömt ;o hihihihihihihihihih :)

MOA

 
saknar dagarna med er, elin henny madde jag bells <3

HEJEEEEEEE

jajajjajaj, igår vart jag med familjen hos anna och mark och fira annas födelsedag! fick god mat och efterrätt plus tårta så är ett riktigt fetto nu:) höhö

Kom hem från match för ngn timme sen, vi vann med 8-0 eller ngt sånt :) härlig avslutning på säsongen. Efter matchen åt vi pizza, gott. Snart ska jag sova,. dödstrött, fast jag sov till halv tolv idag..

hm, kanske det lilla madeleine :)

MOA

Saturday night!

Hejjjjsaaaan 
Igår jobbade jag, idag jobbade jag och nu ska jag åka till Ellen för en najs kväll och sleepover! Woho! Lite ledsen över att idolauditions nu är över. Nu ska jag draaaaaa.... mig baklänges in i bilen :) hihi puss

ps. moa om nu din nedrans dumma fotboll är slut, så tycker jag du kan komma hit lite oftare.
MADELEINE


haj Kajjjj, hallå Bööörje!

yo, ikväll ska jag till syster och fira hennes födelsedag. Blir en skön slapp kväll med familjen och god mat..(hoppas det blir god mat iaf) hihih :) Borde snart göra lite matte, kanske historia. 

Igår simmade jag 1500m på gympan i skolan, tror dock inte jag har den rätta taktiken, fick ont i knäna. Inta så bara till matchen imorn, men jag ska nog genomlida. trots allt sista matchen. När vi slutat åkte vi och lämna våra saker hos hannah sen tog vi bussen till maxi och handla mat och onyttiga saker till kvällen. Vi lagade pommes kyckling och bearnaisesås och caroline brunsås. Efter det åt vi chokladpudding med grädde och hallon. Sen chips&godis. Nyttiga vi vet! tack hannah, caroline och caroline :) hihi.


TJAAAAAAAAAA

nu är jag hemma och duschad efter en go träning! askalas väder idag, skönt vare att träna i min ny fina tröja (H) .. och sockar. höhö. Snart ska jag sova, ladda inför ännu en tidigt morgon. Vi börjar med en lektion matte, sen CAD och till sist ska vi simma, för mvg ska det va 1500m så jag får helt enkelt fortsätta simma, simma, simma ..

Igår stannade jag kvar i stan efter skolan, och träffade min syster där vid 4. Vi shoppa lite grann. Anna hittade en del kläder och ett par skor. Medan jag köpte två par skor, ett par tights och mössa+vantar! nu ska jag bara hitta en vinterjacka med..hm. Vill ha en grön som går lite ovanför knäna, med pälsluva, många krav ;) Sen efter vi shoppat lagade vi lasange, mkt gott! Sen kolla vi på tv, åt popcorn och hade det bra. Fint har det blivit i annas lägenhet med.

Idag vakna jag vid 7! ;o brukar gå upp halv 6. Skööönt. Missa dock bussen, men som tur va gick det en till så jag kom bara ngn minut sent. första lektionen var spanska, sen hade vi som vanligt håla, men jag passade på att göra matten. Lite trixit det med matte b, men jag tycker det är ganska kul faktiskt, ja ärligt :) Efter det hade vi iaf historia, kände att koncentrationen var på topp! hihi. Till sist hade vi bild. Åkte hem med mamma och pappa, sen käka snabbt, sen iväg till träningen.

mm det va vad jag har gjort, mst ju uppdatera rejält nu när jag inte gjort det på länge :)

MOA

mina inköpta skor, 600 för båda.


ush och blä på dig

ÄR JAG INTE! DU ÄR DET, bara för du har uppdatert lite mer än mig nu, för ett tag sen uppdatera du aldrig! ;o

..jag är bäst på att uppdatera! Jag ska uppdatera ikväll, efter träningen :)

MOA

this was my wednesday

* sovmorgon
* tandläkaren
* spanska lektion
* dans åk 0-1
* dans åk 8-9
* idol med älskling
* nu mys med älskling
Moa du är sämst i hela världen på uppdatering! Usch och fy och blä på dig niggah! PUSS
MADELEINE



new haircut


MADELEINE

st-stu-stud-studiiedaaag

Hejsaaaansveeejssaaan!
Idag är det tisdag och jag har studiedag! Jag tog mig upp klockan 9 för att åka till stan vid 10-tiden och gick och letade upp en frisörsalong som heter Hår2000 med drop-in. Hittade den och dom hade även tid så de va ju jättebra. Har klippt lugg nu, men den är nog aningen för kort och har inte vant sig vid att ligga som jag vill att den ska. Men ska snart ta en dusch och sen se hur de blir när jag fixar till den lite. Efter klippningen hade jag lite tid innan tåget gick hem igen så jag gick ner till affärern och köpte mig en almenacka som jag behövt länge och så impulshandlade jag en ny stickad stor kofta och en jättefin ljusblå hm... trikå/klänning.. Nu när jag kom hem lagade jag mat och nu har jag nyss gjort massa dans och känner mig hel yr och konstig. Så med tanke på att jag gick upp klockan 9 en ledig dag tror jag det är rätt okej att slumra till en timme nu innan jag åker till min pojke! PUSS

MADELEINE



yeye

hallå alla people.

jag vet jag har inte uppdaterat på länge, men jag har haft tid men inte orkar så vare. Idag har jag inte gjort ett skit, sov hos henny inatt och åkte hem vid tolv tiden. Jag måste gör mina läxor sen men ska bara skjuta på det lite till..

igårdag gick jag upp vid 8, käka frukost och packa. Sen åkte jag iväg till hstd för att spela match mot astrio, gick dock inte så bra, vi förlorade med 3-1, vilket skitväder det va att spela i med! H E M S K T. men så kan va. När jag kom hem sen va jag så frösen att jag låg med kläder, morgonrock och filt höhö & somna. Sov tills hannah väckte mig, den snoriga ungen, hihi :) På kvällen åkte jag och henny in till stan, först åt vi lite på mcdonalds och efter det gick vi hem till hannahbananh. Där satt vi och snacka och vänta på caroline, sen när hon kom åkte vi buss till en fest. det va väldigt trevligt, tacktack (:

Snart fyller min kära syster år med, på tisdag ;D måste komma på en bra present..

MOA

fågelforskampen

Hejsan alla glada!
..Eller inte glada. Hihi, för en stund sen kom jag hem från fågelforskampen där, för dom som inte vet, klasserna på skolan 6-9 tävlar i en klasskamp tillsammans med föräldrar, syskon och släktingar i cirka 70 olika uppdrag man ska göra så bra och så många som möjligt. Eftersom jag gått ut högstadiet så var jag såklart med i min systers klass, 6A och det var en mycket trevlig kväll måste jag säga. Klassen kom även på 3:e plats och kammade hem 500 kr till klasskassan. Det bör även tilläggas att det var två sjundeklasser som knep 2:a och 1:a plats, vilket innebär att de yngsta klasserna slog 6 stycken klasser med åttor och nior. Det är minsann inte dåligt. Hihi.
Igår hade jag dans hela eftermiddagen och kvällen och det kommer bli en helkul termin tillsammans med alla tjejer som jag har i år. 2 grupper på helt olika åldersgrupp och det är så himla roligt och en grym utmaning för mig. Innan idag hade jag matteprov som jag var helt säker på att jag inte skulle klara, men det kändes jättebra så får hoppas att resultatet i alla fall ligger på G! :D Imorgon är det fredag och Madeleine är leeeediiiig.. faaast det ska tilläggas att jag har hundra skolarbeten att göra + massa dans. PUSS

MADELEINE

vi i gamla 9B var tills idag regerande mästade av fågelforskampen och här är ellen när vi vann 2009.


love the way lie

yehe, idag börja jag tio WOHO, skönt! Sen har jag haft historia med vår lärarpraktikant, som ska lära oss om medeltiden. Efter det vart det matte, HAHA idag fatta jag inte mkt, eller jo mot slutet men rörigt va det iaf, roligt det där med grafer och vad k:et & m:et står för i ekvationen : y=kx+m. ahh..
Sista lektionen hade vi engelska, förhör på glosor, läsa bok, jobba med uppgifter, i tell u it wasn't fun.

Nyss åt jag middag, och innan det målade jag mina naglar i rött och svart, rock on ;) höhö (internskämt) Imorgon är det då skolfoto, jäkla tjafs har det vatt om det, men nuså blir det som det blir. Jobbigt att alla har oliuka viljor, jag menar varför vill inte alla som jag? höhö :)

och det stora dilemmat är om jag ska ha rakt eller lockigt hår imorn ;D

MOA




Another monday morning

God Morgon! 
Jag ligger i min älsklings säng och väntar på att Jossan ska hämta mig så vi kan åka till skolan. Blöö, alla jobbiga ämnen på måndagar, hate it! Igår förmiddag åkte Moa hem efter en helg hos mig, alltid lika tråkigt när vi lämnar varandra. Sen gjorde jag dans och Ellen kom och hjälpte mig. Vid 7 åkte jag hit till min babylove och hade en världsbäst kväll med världens bästa pojkvän! Senare idag efter skolan är det äntligen teater igen, wiho :) PUSS

MADELEINE


amen hejdårA

jag sitter hemma hos madde nu, fifan.. hon mordhitade mig så jag va tvungen att åka hit. Hon spelar pettson o findus, jävla CP :)

igår hade vi fotboll på idrotten, ganska kul faktiskt även om inte så många i min klass någonsin gått på fotboll. Efter det hade vi två formgivningslektioner, sen gick jag direkt till tåget. Fullt vare, men caroline fick ändå plats bevid mig när hon hoppa på i oskarström med sin littlebrother. Vi hade trevligt, dom mata mig med godis, höhö och vi snodde hennes lillebrors spel :) hihiih sen hoppa jag av hos madde och dom pkte vidare någon timme HÖHÖ!

Igårkväll fick jag pizza, och sen kolla vi idol. HÖHÖÖ MADDE ÄR EN BAJS

MOA

POOPHOLE

varför i tuttsingens namn har jag alltid noll inspiration till dans när jag tänkt att göra en. och sen får jag inspiration överallt alla dagar när jag inte har tid till dans. åh kiss och bajs!
MADELEINE

Oh it's friday I'm in love

Hejhallihallå
Jag ligger i sängen, varför? Oh jag är leeeedig :) Pöhö Min snoriga cpiga vän Moa kommer till mig ikväll. Töh, kul? Ehh nej. Aja nu ska jag snart dra mig hemåt och dansa lite innan den stora feta grisen anländer, dansen drar igång nu i veckan och de ska bli superduperskoj! Jag har en hel cheesecake som ligger i frysen och väntar på mig med. Husshhh säg inget till Moa! Vi får se vad som händer oss i helgen, nu vill jag pussa på min älskling innan jag ska åka hem. PUSS
MADELEINE



1+1=3?

hallådårA !
vakna nyss.. råkade somna,höhö. typiskt. Ah hjäpte knappt heller känner mig lika trött ändå. Jag sluta skolan vid 11 idag, vilket va helt underbart! Nu ska jag snart tvinga mig att gå och räkna matte, massa uppgifter ska vara gjorda tills imorn. JIPPI

funderar på att baka sockerbullar med, men vet inte om jag orkar. vi får la se :)

MOA
vi håller just nu på med algebra

snabbt inlägg!

tja, jag är hemkommen från träning, ska snart skynda in i duschen.

Idag börja jag skolan vid 8, hade spanska,håla,engelska&form. Efter det direkt hem och iväg till träning. Imorgon ska vi möta trönninge, borta. vilket blir stressigt för mig eftersom jag slutar 4 och ska vara där 5.. men ska nog gå ihop sig ändå :) ahaa ääh ja sen har jag inte hunnit mkt mer idag, jag ska plugga lite engelska sen. FATTA HUR GÄRNA JAG VILL BÖRJA INNEBANDY btw! ååh ska banne mig ta tag i det nu! ja det va det HEJSVEJ :D

MOA

HEMSKA BILDER

EYYYYYYY MADDE TAR VÄCK MINA INLÄGG FIFAN
vi är inte längre vänner
punkt slut



MOA FISER BAJS OCH SÅNT

KOLLA VEM ÄR DEN HÄR SNYGGINGEN??? JO DET ÄR MIN BÄSTA VÄN MOA!!! :D

DET HETER SNORBOBBA

INTE SNORBUSE! OM NGN TRODDE DET

MOA

jag&madde på skype

hallÅ, jag sitter och pratar med madde på skype.. inte så värst najs, men man får la ta det man har! sssch.

Mhm igår kväll va jag med hannah och caroline, höhö. Idag har jag spelat match mot wr-08 elr ngt sånt, vi vann med 3-1. Nu på kvällen har jag ätit hemlagad pizza, mumma :D .. sen passa jag på att suga på ett par bobbor..

HAHAHAHA idag när jag vänta på bussen i stan, satt jag på en bänk på torget. Så var det lediga bänkar precis bredvid så kom en liten "skadad" kille och sa: här sitter jag nu". HAHAA fatta chockad jag blev.. så jag typ gick :s hahahahhahahha lyckat

MOA

yees, lite bilder på madde nu ikväll.. snygg som vanligt, hennes finnar har släpt ut sitt var.

madde gillar med bobbor..:))))))))))))))))))


hon vet inte jag tagit bilderna så TYST OM DE FATTA


Moa = 10 år.......... Madeleine = 50+ ?

Tjeeena :D
Jag har inte ett piss att göra känns de som men faktum är att jag har typ hur mycket som helst jag skulle kunna göra. Som att göra färdigt mina danser, plugga, diska, baka cheesecake ossåvidare blablabla.. fattar ni? Bra.. Hur som helst, jag sitter här i min säng. Faktiskt så har jag suttit så långt ut mot kanten som det bara är möjligt ett bra tag nu, fast att jag är ensam i sängen, tills jag för två minuter sen insåg att jag sakta men säkert var på väg ner från sängen. haha kul. Nu har jag flyttat upp en bit men sitter nära kanten bara för att ha lite roligt, hihi. Vet ni vad jag gör? Jo jag sitter och sjunger till min spotifylista och löser min nya "knep & Knåp-tidning". Ni vet korsord, ordflätor, hitta gömda ord ossåvidare. och sånt där som är typiskt för gamla gubbar & gummor som har gått i pension. MEN det är sånt jag älskar att göra när jag vill koppla av. Wiho, Madeleine 17 snart 70.. eller nåt :) PUSSPÅBAJSET.. jo juste, moa ring mig för fan!

MADELEINE

hej jag är tio år gammal

haHAHAHAHAHAHHAHA ! gissa vADDDDDDDDDDDDDDDDD ?! jag lämna in en teckning till glassbilen nyss! , eller ah mamma.. jag tvinga henne! HAHA och så sa jag till henne att säga att jag va tio, och det gjorde hon!!!!!! HAHAHAHAHAH :D SÅ JÄVLA BRA! fast det fanns ingen åldersgräns, men .. lite pinsamt att va med när man är sjutton HAHAHAHAHAHAHHAAHH men vill man ha priset så vill man :D

MOA

helloheyhiholabuenosdiasbuenostardehejhallåtja

idag sluta man kl halv tolv,  najsbajs. Ah hade iaf formgivning två lektioner idag. Sen gick jag med hannah och caroline och åt på capri, fin ska det va :) Tog bussen hem vid 2, där träffa jag mogge&charlie, jävla töntar domdära :D YEE nu är jag hemma och gör ingenting. så lamt. 

mhm, ikväll verkar inte så mkt hända, tråkigt ja! imorn kanske? jajajaaaaa

Ah och imorse så slängde jag så klart huvet åt sidan så jag sträckte nacken HAHA lyckat, gått lite på sned med huvet hela dan..

MOA

i miss old times :)

  


inredning

igår fick vi en rundtur i en nyrenoverat hus, som vi har lektionssal i källaren på.

 
heter företaget.

i den undre delen är det kontor, arbetsplats. På övervåningen finns det nu en lägenhet. Företaget har helrenoverat huset och bytt till en byggnad på baksidan. ÅH fatta vad jag skulle vilja ha den lägenheten ovanför! Den va jättefin, stort kök, fönster från golv till tak mot baksidan, där det kommer vara terass och vinterträdgård, tre sovrum och två toaletter. jättefint! :)

MOA

 insperation till mitt hus jag arbetar med i formgivning B





free fallin'

hola, hoy he tenido la prueba en español y matemáticas.
.. ja. jag kolla nyss vad det hette på google translate..

Tror att båda proven gick bra faktiskt (y) brukar ju göra det ;) hihihi, ja det va vad jag gjort idag i skolan plus bild, där jag snart är klar med min abstrakta bild som ska representera mig som person. Jag är nöjd, saknar dock något fortfarande..hm. Jag har även idag hunnit med att gå och boka tid hos optkern, tisdag blev det, vilket betyder två blinda dagar i skolan..

yes, ikväll är det fotbollsträning igen, skoj! ÅH gissa vad!? vi kanske ska åka på träningsläger i tyskland elr danmark, hade varit jättekul :) hopppppas! 

SÖT KOSSA MADDE! om vi bor på samma ställe när vi är stora kan vi kidnappa den och ha den i en hage i trädgården ;D 

MOA

mitt vackra schema nästa vecka, inga hål alls

 

Bajs på sjukdomar

Hej där. Jag är trött och vill sova. Jag är sjuk och vill bli frisk. Jag vill inte skriva så det blir några av de bilder jag senast tagit med mobilen. Enjoy! PUSS

Det var fest hos Anton för några veckor sedan, innan dess gjorde jag mig iordning med lilla Josefine Rapp
Spenderade en hel eftermiddag på Ted's nya ställe med Jossan, Lotta och Emmy.
Sen hade vi en grymt mysig kväll med massa älskade vänner hemma hos Josefine!
Jag och min älskling åkte ut på djursafari och såg världens sötaste lilla ko, stora kossor, en orm, 4 grodor och massa getter.


När det är dålig lunch i skolan äter vi pizza. Här med Claesson, Luddis & Gustis

Här är min tjocke katt som jag myser med varje dag :)


MADELEINE

RSS 2.0