Tufftufftuff säger tåget!

Hejsansvejsan! :)
Nu har jag det mesta packat och nu väntar jag bara på att klockan ska gå så jag kan ta tåget ner till Halmstad. Hihihihi HEJDÅÅÅÅ
MADELEINE
ojoj titta sikken liten madeleine hihihi :)


mannen i affären

höhö en i affären idag

mamma: skämtar du?
han: nej, skämtar bara.. jag menar ja, jag skämtar.

höhö :D

woho

Moa har fått en ny cykel!! :D yipppiiiiiiiiiii. jättefin svart :) 
höhö ja så idag var jag och mamma ute på jakt efter ny cykel till mig och jag fick en fin en! Vi åkte även en sväng inom den nya godisbussen.. den va väl sådär najs. lillstugan ligger plus. bild på cykeln kommer senare :) 

yeah vi ses imorn ja! höhö :) 

MOA

idag blir det en bild på mig och bella. kiss&bajs <3 höhö

jag saknar min bob <3

Madde Hissar!

Idag hissar jag mitt nyaste beroende, PRINGLES! Fast jag gillar bara Sourcream Onion"-smaken hihi! SÅ JÄVLANS GOTT SÅ DET FINNS INTE!
MADELEINE


hard workwork!

Schena! :)
Kom från jobbet för en timme sen, pappa hämtade upp mig så stack vi inom pizzarian och grabbade pizza. Ska snart börja packa ner lite saker i väskan, åker till halmstad/laholm imorgon och kommer hem senare i veckan. Annars har jag inte ett piss att skriva om. Det regnar och "last song" var riktigt bra!.... for your information. Ses imorgon Moa!

MADELEINE

regn

Kul att det är sånt j*vla skit väder! Ska man nu göra då.. sitta inne och dö jippi.

Aha igår träna jag då, det var bara 7st på träningen, tråkigt att det inte var fler, men roligt att börja träna igen! :) Idag vet jag inte vad jag ska hitta på men imorn så ska jag cykla med familjen till Båstad till hantverkmässan där. Senare på dagen ska jag leka med madde igen för hon kmr ner till mig igen! IHI
På söndag har jag ännu inte bestämt ngt, men ett besök på rix ska väl fungera.

Jag vill plocka svamp så där på tal om ingenting, alltså jag tror inte folk fattar hur skönt det är, man vandrar omkring i skogen och bara känner att man kan ta det lugnt och göra vad man vill och slipper all stress, plus att man blir överlycklig när man hittar bästa svampen ;D haha jag tkr iaf det är askalaas!

MOA

svampfynd&mina hjärtan




höhö

myskajsis kom och sov hos mig imorse, hihi. Vakna vid tolv och käka frukost. Sen låg jag och kolla lite på tv och nu hamnade jag här. Det är dåligt väder idag..bajspådet. Jaa nu vet jag inte vad jag ska göra ska bara lata mig tills träning äntligen börjar vid kvart i 7!

MOA

idag bjuder jag på en fin gammal bild från öland på yo y madeleine


Min pojkvän är bäst!

Hejsvejs!
Min lilla pojk moppade hit i ösregn och mörker igår kväll för att sova med mig! Och han har kommit hit varenda kväll den senaste veckan för att sova med mig och sen åka och jobba halv 8 på morgonen igen. Åh min älskling är bäst och det finns ingen jag älskar så mycket som han! <3

Nu när jag gick upp ringde min lilla mamma och sa att dom har översvämning i förtältet och att det inte går att göra någonting i det vädret så dom kanske kommer hem senare idag, men det hade dom inte bestämt än. Det betyder dock att jag måste sätta gång att städa nu de 3 timmar jag kan innan jag drar till jobbet 15-20. Poop :)
MADELEINE

Moa dissar!

Äckliga fiskmåsar som flyger över en och ger en ångest över att dom kanske kommer bajsa på en! jafyfään, äckliga är dom och idag upptäckte jag att dom har ett hål genom näsan. ohja det var nice

MOA

räddaren i nöden

jag vet madde jag är bäst :) hihi

jaha, på stranden idag var det härligt som tusan! perfekt väder..lite blåsigt mot eftermiddan dock. Så jag och caroline hade det trevlans, jag såg till och med beckham ;) Väl hemma så har jag bara slappat och ätit god mat -kykling,klyftpotatis,sallad&bearnaisesås. MUMA

ja det vart det mesta GODKVÄLL

MOA

åh
imorgon börjar fotbollsträningen igen!! JIPPYKAYEYMOTHERFUCKER. bilden är från ett läger:)

my rescue

Last Song finns äntligen att ladda ner. Det ser inte ut som att min älskling kommer ikväll så jag kommer förmodligen kolla på den när den laddat klart. Måste säga att det räddade min hemska dag. Och lite att Moa ringde innan. PUSS
MADELEINE


This is why there's no update

Hej jag är suris idag och ska sluta skriva innan detta blir ett klagoinlägg. Hejdå

MADELEINE

Even the best fall down sometimes

HÖHÖ innan ringde snorhenny och väkte mig, men det gjorde inget :) Nu ska jag gå och göra mig klar inför stranden, åker vid 11. Jag och caroline ska steeeka i tylösand! ikväll vet jag inte vad som händer? eller det är väl onsdag .. jobbigt det där med dagar.


lilla mormor

Nu har jag kommit hem efter en lång dag hos mormor :) jag har varit vid hennes hus som vi sålt men mst rusta upp och göra fint innan vi lämnar över det. Så idag har jag snyggat till rabatterna, jag är mycket duktig om jag får säga det själv. I för sig fick jag pengar för det.. jöjö!

bästa idag:
mormor är så söt
mormors hund är ännu sötare
jag hitta en torr gammal padda

MOA


Off to work

Sheena :) 
Hade en jättemysig tjejmiddag igår, thanks till brudarna! Denna dagen började jag med att testa min svampbob smörgåsgrill, och jag tog bilder på hur det blev men kan inte lägga in dom just nu för att jag sitter på stationära datorn för att jag fått virus på min, blääää va ledsen jag är! :( Fina och goda mackor blev det i alla fall. Nu ska jag laga mig en hamburgare och sen dra till ICA för 3 timmars arbete.

MADELEINE

tjööna!

Idag klampa jag upp kl 10 för att jag och henriett skulle steka på beachen, blev det så? nej, ist åkte vi och shÖppa i stan, blev en bikini o¨ch ett par tröjor. + ett litet bad i tylösand.. dock var där brännmaneter. HAHA såg typ världens största bebis med, vagnen va lutat mot en pinne så det skulle ligga litet snett. haHAHAH. Om ni sett hade ni pissat ner er!

När jag kom hem käka jag lite köttbullar och makisar, mmm & nu ska jag äta GLASSS i RIKTIGT FETA LASS!
MOA<3GLASS


MOA


me today

Jag&henny i lördags




Jippikayey!

Morsning! :)
Jag uppdaterade inte igår för att jag sppenderade hela långa dagen med min underbara älskling, igår hade vi 23 månader tillsammans! <3 Vi hade massa mys och skulle egentligen fiska, men när vi letade efter slemmiga maskar så hittade vi inga. Så va inne och hade myspys istället och lagade jättemycket mat och kollade film :)
Idag ska jag ha tjejmiddag! :) Klockan är snart 12 och jag håller på att städa för fullt, har bjudit brudarna vid 15.00 och jag ska hinna med massa innan dess.
MADELEINE

Idag hissar Moa

" Stoppar man käften i näven låter man som en dansk"
" Man förstår inte om dom förstår"


fail eller vad? hahahaha :))

-men DuuURÅ?!

jahaja, höhö. Igår åkte jag till henny på eftermiddagen. Vi kom på den fantastiska idén att vi kunde shoppa innan vi åkte till caroline, woho. Så iväg åker vi och under resan kmr henny klart på att hon glömt plånboken.. haha, men hon kunde låna av mig. Dumma som vi är så när vi kommit till stan går vi till en bankomat och kollar hur mkt pengar jag har och typ bestämmer vart vi ska gå först. OCH VAD HÄNDER SEN? jo vi fattar äntligen att affärerna inte är öppna kl 5 på söndagar! jaja..
Sen kollar henny fel tid för bussen till caroline, och vi får vänta lite längre. Men väl framme hos caroline så käkar vi tacos och sen umgås med hennes bror och hans vänner. Kvällens roligaste var lätt: "Stoppar man käften i näven så låter man som en dansk", "man förstår inte om dom förstår". På kvällen drar vi in till stan och bara chillar. det var allt skÖj :)

Så idag då, vi vakna typ 11, käka frukost, åkte hemåt. Väl hemma så kommer vi på att vi nog ska åka tillbaka till halmstad och kolla matchen mellan Lidköping och Göteborg.. haha eller? vilka va det som spela? va menar du? DURÅ? jaaaaaaaaa så vi åker tillbaka in och kommer på hur grymma vi är på lidköpiska :s hahaha jag menar ÖPPFATTAT? Och i strömmen ut från vallen så hittar vi vår julskinka.. HAHA fifan vad smÖskig.

bästa jullåten: Vår julskinka har rymt.

lilla madeleine du kunde ju hänkat, haha hade du kubbat snabbt som en get hade du ju hunnit hit ;) eller om man gör som mig och henny.. använder fem ben!


MOA 


Tiiireeed

Tjena för fa-an!
Gissa var jag befinner mig? Soffan? Svar: ja! Jag har suttit här hela j*vla dagen och hur funkar de egentligen? Hur kan man sitta på ett ställe i flera timmar och inte ha lust till att göra något annat? Knepigt är de, för de borde inte gå, och speciellt inte för mig. Jag kommer allvarligt talat vara tjock om jag fortsätter med mina dagar i soffan. NOT GOOD! Måste börja röra på mig för jag tror redan tjockheten satt sina spår i mig. Hur fett låter inte detta: Nu ska jag resa på mig och gå ungefär 50 steg för att hämta en stor skål cheesecake och sen sätta mig i soffan igen. Herregud........

Ja, ni som läser har väl märkt att det är jag som står för uppdatering idag för Moa har flyttat sin feta rumpa till sina vänner och festar väl så att kvällen slutar med ett nerspytt halmstad och 20 killar som förlorat oskulden! HÖHÖ skämt åsido.. hon har förmodligen skitskoj ikväll och här sitter jag.. jippi ;) Nu ska jag sluta pladdra och hämta min kaka och sen kolla på dålig inspelad version av Eclipse som jag laddat ner.

Och en sak till.. HAHA hörde nyss världens roligaste reklam på MTV.
"Jag tror jag är gay" <--- den frasen, sjungen till en ful melodi! HAHAHA lät så himla kul
nej men.. hejdå
MADELEINE




Cheesecake

Det är min vän Mosen Karlssons fel att mitt beroende för tillfället är frozen cheesecake. Jag vet inte hur många jag bakat på 4 veckor. Här är i alla fall receptet jag använder mig av. :)

3 ägg
1 dl strösocker
200 g philadelphiaost orginal
1 tsk vaniljsocker
2 dl vispgrädde
ca ½ pkt digistive kex

Du kommer att behöva elvisp och ca 3 olika bunkar/skålar.
1. Börja med att separera äggvita från äggula i 2 olika skålar.
2. Vispa äggula och strösocker pösigt.
3. Mosa philadelphiaosten och blanda den med vaniljsocker. Vispa sen ner det i äggröran.
4. Vispa grädden och rör försiktigt ner den i ägg-oströran.
5. Vispa tillslut äggvitan hårt och rör sedan ner den i resten av smeten.
6. Smula kex i en form med avtagbar botten och häll sedan över hälften av smeten.
7. Smula mer kex över röran och häll över resten av smeten.
8. Avsluta med att smula ovanpå kakan.
9. Sätt sedan in formen i frysen i minst 5 timmar.
MADELEINE

Vart tog sommarvärmen vägen?

Sitter återigen i min soffa här hemma, just nu äter jag glass och jag ska snart laga mig lite mat. Jag har hunnit med att baka min cheesecake nu, som jag inte hann igår. Och när jag hämtade tidningen nere vid vägen upptäckte jag röda prickar längs vägen...... SMULTRON! Jag tror inte jag ätit det på flera år, mmmmmh va gott. Upptäckte också att det är på tok för kallt ute för att vara juli. Fan ta Sveriges läge på jordklotet, kunde de inte legat typ vid Thailand? Vill ju ha fler varma sommarkvällar med bad och grillning. Buhuuuu.
Ikväll stannar jag hemma i min soffa och kanske får besök av några vänner..... kaaanske :) Annars är jag ganska nöjd med sällskapet som min cheesecake ger.
MADELEINE


(ingen bild nu, sorry men jag har inte orkat ta nya bilder på allt jag gör och det är inte kul med gamla. jag ska försöka uppdatera mina dagar i bilder istället för text)

Moa du suger

Hejsan!
Det blev en filmkväll med massa girltalk igår kvälla hemma hos Lotta igår. Himla mysigt! Vaknade för en stund sen med min pojke, sitter nu i soffan och kollar på tv och jag har inte en aning om vad som händer ikväll. Fest kanske? Får ringa tjejerna och kolla vad dom känner för.
Moa jag dissar åt dig idag.. gissa vad jag dissar? DIG, MOA! höhö puss
MADELEINE


old picture - jossan moa lotta

TJENA

Nu har jag åkt hem efter en hel skön dampkväll med min lilla henny :D Snart ska jag moppa tillbaka för ikväll ska vi åka till caroline och hitta på ngt, sen sova över där :) Nu ska jag skyndaskyndaskynda annars dampar henny på mig, haha. duscha,äta,packa (Y)

eyy, dålig uppdatering madeleine.. hihihihihih <3

MOA

Moa dissar!

Dagens diss är alla irriterande flygfän! Försökte sola innan men kan ju inte slappna av när det sitter flugor och skit på en hela tiden. jaja, jag tkr inte dom behöver finnas, iaf inte här.. dom kan vara typ i nordpolen. 

MOA

 

Madde hissar!

Tänkte hissa att BAKA idag!
Jag har på senaste tiden kommit på att jag älskar att baka! Har jag tid över och ingredienser i skåpen så bakar jag, och det är skitkul! Världens bästa tidsfördriv, nu ska jag snart sätta igång med en frozen cheesecake.
MADELEINE





morron'

Vaknade runt 11 idagen, har inte gjort mycket bara ätit frukost och kollat på tv. Har inga planer förren ikväll då jag bara ska vara hemma med henny :) Funderar på om jag ska antligen gå en runda med Isak eller springa en runda.. hm jobbigt att välja.. kanske inget, haha.

På torsdag ska äntligen fotbollsträningen dra igång igen! Jag har varit väldigt slapp nu i ett par veckor och vill TRÄÄNA.

MOA



breakfast & MTV

Gomorron!
Sitter i soffan med en macka i handen och kollar på MTV och surfar runt lite. Pojken min åkte och jobbade tidigt imorse. Har en del att göra här hemma sen ska jag åka och hämta min moppe och sen får jag se vart kvällen bär mig.
MADELEINE



snart time to sleep

HEJSVEJLINGONPAJ
goodigoogi att maddiz hade kommit hem safe and sound.

Det gick förvånadsvärt snabbt att tömma den där lägenheten, det tog en halvtimme, GIRLPOWER och sen en halv till att lasta av. + att det var på nedersta våningen :) och för det fick vi en bra slant.

Nu ska jag gå och leta reda på lilla kajsa vovve som jag ska tvinga ligga och sova hos mig, hihihiih :)

MOA

Lilla Kajsa&Isak <3


Mys med pojken min

Gokväll hubbabubbor! :)
Är nu hemma i mitt hus med min älskling, vi myser och äter isglass och nutella, zappar lite och har just nu hamnat på en Beck-film. 

MADELEINE



jaja

jahaja, snart ska jag iväg och tömma en lägenhet med fotbollslaget. Säkert översta våningen och bara tunga saker. Nu har madeleine åkt, tråkigt. Men vi ses la igen :D hihi

Imorgon ska jag kanske sova över med henny, det var längesen vi sågs! :O saAAknar min skitunge :)<3

Jobbet tog slut så blev bara tre veckors arbete, men lika skönt det så jag äntligen kan njuta av mitt sommarlov. Har nog bara badat högst 5 ggr! Det är helt galet

Men nu ska jag gå och byta till shorts för det va visst fint väder ute. sen blire moppen till LT.

HEJSVEJ

MOA


Going home todayyyy!

Howdy!

Idag åker lilla jag hem till Skillingaryd och jag har inte någonting att skriva egentligen. Jag kommer sakna Moabajsen men vi ses nog igen innan sommarlovet tar slut. På tal om ingenting är jag sugen på en iphone, cheesecake, liseberg och Sebastian. Hoppar på tåget 16.11, Moa får ta och stå för uppdatering idag.. hörs imorgon!

MADELEINE


Godmorgon :)

Nu har jag och Madde vaknat, jag drömde att jag hade missat en match och var jätte ledsen för det, haha. Sen var det ngn pärla som ringde kl 8 i morse -.- så när jag svara var det ingen där, ring gärna igen!
Nu ska vi bara viila, madde åker hem idag :(

ha det kanon :D

MOA 

Gonattpuss

Hejsvejs!
Bara för att vi ska komma igång lite så skriver vi inlägg titt som tätt och det här med att ha en gemensam blogg tycker jag är askalas-kul. Sen tror jag Moa tycker likadant! ;) Nu är jag trött och ska sova, imorgon eftermiddag åker jag hem till Skillingaryd igen. Längtar efter min älsklingspojk där hemma och han ska få massa pussar!

MADELEINE

En bild säger mer än tusen ord

Lite bilder från dom senaste dagarna hemma hos Moa och i Halmstad.

MADELEINE




























okej..

kort inlägg om ingenting

Dagens citat -"Det luktar gay" citerar madeleine

MOA

Madde hissar!

Hubbabubba!
Jag tänkte att det första jag ska hissa måste va nåt riktigt fett. Som en tjock katt. Men.. idag hissar jag.... ECLIPSE! Som jag såg på bio igår.

Den var mycket bättre än dom båda första filmerna i twilightserien och efter att ha sett den filmen blir jag ganska sugen på att läsa böckerna. Tror dock inte jag orkar det än. SÅ, dagens hiss är ECLIPSE!

MADELEINE



Moa dissar!

Vi har en kategori där vi hissar och dissar, bara för vi vill va lika coola som rixfm, haha nej. Jag, Moa dissar och madde hissar.

idag ska jag DISSA koder.

För att det är insane, förstår ngn hur jobbigt det var att designa bloggen? :)
Varför kan man inte ha som paint typ? jaja dagens i-landsproblem.

MOA


Woho första inlägget!

TJA people!
Efter många timmars pillande är vi någorlunda färdiga med bloggdesignen för nu orkar vi inte mer. Moa & Madeleine heter vi och vi är bästigaste vänner sen dagis som inte längre bor nära varandra, saaaaaad :( MEN igår kom vi på den finurliga idén om att göra en gemensam blogg så vi kan hålla koll på vad vi gör. Och för att vi ska bli fett kända och tjäna massa cash på det. TOPPEN (Y)

FÖLJ OSS ELLER DÖ!
PUSS PÅ RUMPAN

M&M



RSS 2.0